Boot reinigen

Het wassen van uw boot kost erg veel tijd. Dat is nou net waar u na een weekendje varen geen zin in heeft. Wij kunnen dat van u overnemen, wij hebben de juiste middelen in huis om in een korte tijd uw boot weer in optimale staat te krijgen.  

Boot poetsen

Gedurende het vaarseizoen heeft uw boot veel te verduren van buitenaf, denk aan kalkaanslag, zout water, zure regen en UV-straling. Daarom is het van groot belang uw boot het onderhoud te bieden dat zij nodig heeft. U bereikt het beste resultaat door uw boot te laten wassen, poetsen en daarna te beschermen.

Boot beschermen

Uw boot heeft bescherming nodig tegen invloeden van buitenaf. Als u dit niet doet ontstaat er een dof en poreus oppervlak wat uiteindelijk kan leiden tot het bekende fenomeen craquelé, kleine scheurtjes aan de oppervlakte van de gelcoat. Ook bij geverfde oppervlakken kan dit blijvende schade opleveren.

Teak behandelen

Teakhout is een sterk en duurzaam houtsoort, die erom bekend staat niet te rotten. Dat komt door een natuurlijke olie welke het hout bevat, waardoor het hout bestand is tegen invloeden van buitenaf. Toch zal teakhout grijs uitslaan als het niet behandeld wordt.

Interieur

Ook bij het reinigen van het interieur van uw boot kunt u bij ons aankloppen. Vocht is een veel voorkomend probleem, waardoor uw boot een ideale leefomgeving wordt voor schimmels, spinnen en organismen die voor ernstige vervuiling kunnen zorgen.  Wij hebben de kennis en de middelen in huis om uw boot ook van binnen weer fris en netjes te krijgen.

Polyester

Heeft u schade aan uw polyester romp? Wij hebben veel ervaring met het repareren van polyester. Neem contact op voor advies en een afspraak!